سلام برادر Xtreme فکر خیلی خوبی کردی من خودم چند تا سوال داشتم ...
1-اینکه حدودا این پاور ها چند قیمت هستند؟
2-چه شرکت هایی این استاندارد رو دارن؟
3-تا حالا شرکتی استاندارد Golden رو گرفته یا نه و اصلا ممکن هست؟
کاربر شهرسختافزار
سلام برادر Xtreme فکر خیلی خوبی کردی من خودم چند تا سوال داشتم ...
1-اینکه حدودا این پاور ها چند قیمت هستند؟
2-چه شرکت هایی این استاندارد رو دارن؟
3-تا حالا شرکتی استاندارد Golden رو گرفته یا نه و اصلا ممکن هست؟
javadshahvand (02-07-09), ViViD (04-05-10)
سلام ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. معمولا محصولات کمپانی های متفاوت در رنج های متفاوت توانی موفق به کسب این استاندارد ها شدن و بهمین دلیل قیمت با توجه به برند و توان کاملا متنوع خواهد بود.
2. به این آدرس برو و لیست کمپانی هایی که موفق به دریافت استاندارد های 80Plus شدن را ببین
3. همانطور که در لیست بالا مشخص هست در ستون مربوط به استاندارد Gold می تونی برند هایی که این استاندارد را دریافت کردن ملاحظه کنی. تقریبا تمامی اونها از جمله برند های بسیار خوشنام و معتبر در زمینه پاور هستن .
موفق باشی /.
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
Extreme (01-07-09), javadshahvand (02-07-09), Moein (02-07-09), Olesius (01-07-09), Saeed-Milan (01-07-09), vandelin (02-07-09), ViViD (04-05-10)
کاربر شهرسختافزار
با اون شرایط برای دادن استانداردSilver من فکر نکردم که به این زودی ها پاوری با این قدرت بسازن!!!!
Enermax delivers two 80 PLUS Gold-rated PSUsبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
87 - 90 % efficiency
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه لینک مقاله 80Plus رو هم تو همین پستها بذارید ...
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
Saeed-Milan (07-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks